Družbena odgovornost

Naša strategija upošteva načela trajnostnega razvoja, ki vključujejo tako varovanje narave kot tudi dobrobit zaposlenih, partnerjev in lokalnega okolja. V sodelovanju z mestom Ljubljana upravljamo samopostrežni sistem izposoje koles Bicikelj, ki spodbuja trajnostno mobilnost. Načela trajnostnega razvoja upošteva tudi razvoj novih objektov v zunanjem oglaševanju pri uvajanju digitalne tehnologije.

Že vse od začetka našega delovanja podpiramo družbeno koristne projekte. S sponzorskimi sredstvi in oglasnim prostorom podpiramo številne prireditve, kulturne ustanove in športne organizacije po vsej Sloveniji. Že leta smo sponzor Festivala Ljubljana in Festivala Borštnikovo srečanje, podpiramo pa tudi Narodno galerijo, MGML, MGLC, Moderno galerijo in Umetnostno galerijo v Mariboru. Na področju športa sponzoriramo Olimpijski komite Slovenije, Nogometno zvezo Slovenije, Košarkarsko zvezo Slovenije, Odbojkarsko zvezo Slovenije, NK Olimpija, RK Krim Mercator, Kolesarski maraton Franja in žensko kolesarsko ekipo BTC City Ljubljana. Podpiramo tudi Unicef Slovenija, Zvezo prijateljev mladine, Ekologe brez meja in druge nevladne organizacije.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve